Het jaar 2024 was nog maar net begonnen, maar hét feestje van het jaar vond plaats in Waregem Expo. Buro-T tekende present voor een event van Accent met bijna 1.000 deelnemers uit heel Europa.

Eind januari kwam in Waregem Expo een spectaculair schouwspel tot leven toen bijna 1000 genodigden van over heel Europa samenkomen voor het langverwachte Superheldenfeest van Accent. Achter de schermen zorgde Buro-T voor een vlekkeloze communicatie door tolken en cabines te leveren voor de drie talen van het evenement: Engels, Frans en Nederlands. Een thuismatch voor Buro-T die we niet licht zullen vergeten.

Het succes van zo’n grootschalig evenement hangt natuurlijk af van nauwgezet voorbereidend werk en een vlekkeloze uitvoering. Daarom hebben Buro-T en Accent in de aanloop naar het feest intensief samengewerkt om ervoor te zorgen dat het volledige event vlekkeloos verliep. Niet eenvoudig, aangezien er bijna 1.000 hoofdtelefoons en ontvangers uitgedeeld en opgehaald moesten worden.

Het goede overleg tussen Buro-T en het team van Accent was van onschatbare waarde. Door vooraf alle details door te nemen, konden we de exacte behoeften van het evenement vaststellen en de juiste oplossingen bieden. Dankzij deze samenwerking konden we de tolkcabines op de juiste locatie plaatsen, zodat ze perfect pasten bij de flow van het feest, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek of het comfort van de gasten.

 

Het thema van het feest, superhelden, bracht een extra dosis energie en plezier met zich mee, en het was een genot om te zien hoe deelnemers uit alle hoeken van Europa samenkwamen en deelnamen aan de festiviteiten. Buro-T is trots om een rol te hebben gespeeld in het succes van het Superheldenfeest van Accent. Ons team kijkt ernaar uit om nog vele andere evenementen te ondersteunen en ervoor te zorgen dat communicatie nooit een obstakel vormt voor het vieren van bijzondere momenten en prestaties.

Bent u op zoek naar professionele tolkdiensten voor uw volgende evenement? Neem vandaag nog contact op met Buro-T voor vlekkeloze communicatie, waar dan ook ter wereld!