Algemene vertalingen

Bij Buro-T is uw vertaling in goede handen. Onze professionele vertalers zetten hun kennis en ervaring graag in voor uw vertaalopdracht.

Vertalingen van algemene teksten

Behalve voor technische en juridische vertalingen kunt u natuurlijk ook bij Buro‑T terecht voor allerlei vertalingen van algemene aard. Wij vertalen uw zakelijke documenten en brochures en al uw algemene teksten. Niet alleen voor bedrijven, maar tevens voor particulieren. Voor elk onderwerp zoeken wij een geschikte vertaler, zodat u voor algemene vertalingen op onze hoge kwaliteit kunt rekenen.

Welk doel heeft uw tekst?

De werkwijze van Buro-T kenmerkt zich door onze klantgerichte manier van werken. Dit betekent dat wij vragen stellen over uw bedrijf, uw product of dienst en met welk doel u deze tekst wilt laten vertalen. Met deze informatie leren wij uw product of dienst te doorgronden en kunnen onze vertalers hun tekst nauwkeurig afstemmen op de beoogde lezer en de doelstelling die u met de vertaling wenst te bereiken.

Samen met u creëren wij toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Door een accurate vertaling bent u immers in staat uw markt uit te breiden, die belangrijke klant binnen te halen of dat contract binnen te slepen.

Welke taal heeft u nodig?

Buro-T werkt met professionele tolken en vertalers in een verscheidenheid aan talen. Zo bieden wij tolk- en vertaaldiensten aan in het Engels (Amerikaans of Brits), Frans (voor België of Frankrijk), Spaans (voor Spanje of Latijns-Amerika), Duits (voor Duitsland, Oostenrijk of elders) en Italiaans maar ook in het Pools, Servisch, Arabisch, Russisch, Chinees (Mandarijns of Kantonees) en Japans.

Staat de door u gewenste taal hier niet bij? Gelieve ons dan te contacteren. Via ons netwerk kunnen wij u hoogstwaarschijnlijk toch met een geschikte vertaler van dienst zijn.

Waarom kiezen voor Buro-T?

Soms moet je durven klein zijn. Daarmee bedoelen we dat we het graag overzichtelijk houden. U hebt één aanspreekpunt voor uw vertaal- en tolkopdrachten, die u begeleidt van offerte tot levering en opvolging.

Bij Buro-T staan professionaliteit en kwaliteit altijd voorop. Onze vertalers leveren u de benodigde vertaling op het afgesproken tijdstip. Vooraf heeft u met een vrijblijvende offerte altijd duidelijkheid over de kosten en levertijd.

Onze werkwijze in 3 eenvoudige stappen

1

Offerte aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend voor de vertaling van uw documenten of het vertolken van uw evenement. Wij maken een offerte op maat.

2

Vertaling geleverd

Wij leveren de benodigde vertaling of tolk(en) op het afgesproken tijdstip. Daarbij staan professionaliteit en kwaliteit altijd voorop.

3

Opvolging door Buro-T

Na levering nemen we contact op voor uw feedback. Zo kunnen we het de volgende keer nóg beter doen.

Bij ons geen “9 tot 5”

Zaken doen gebeurt niet enkel tijdens kantooruren. Daarom staan wij u ook buiten de reguliere tijden graag te woord.

Heeft uw vraag spoed? Bel ons dan op 0479 57 34 71 of 056 61 77 95. U kunt ons vanzelfsprekend ook een e-mail sturen: info@buro-t.be.

Buro-T: vertaalbureau met professionele tolken en vertalers

    Enkele van onze klanten