Juridische vertalingen

Buro-T verzorgt graag uw juridische en beëdigde vertalingen. Moet uw documenten gelegaliseerd worden? Ook daar helpen wij u graag mee.

Vertalingen van juridische documenten

Naast algemene en technische vertalingen verzorgt Buro-T ook juridische vertalingen. Bij juridische vertalingen kunt u denken aan allerlei soorten overeenkomsten of contracten die vertaald moeten worden (arbeidscontract, koopovereenkomst, etc.). De juridische vertalers van Buro-T hebben de juiste expertise in huis om deze documenten nauwkeurig voor u te vertalen.

Beëdigde vertalingen

Sommige documenten moeten vertaald worden door een beëdigd vertaler voordat ze officieel gebruikt kunnen worden. Het gaat dan bv. om statuten, notulen, diploma’s, notariële aktes of vonnissen voor gebruik in het buitenland. De vertaler plaatst zijn of haar handtekening op de vertaling om aan te geven dat de vertaling “voor eensluidend” is gebeurd.

U kunt bij ons terecht voor beëdigde vertalingen naar en vanuit het Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en nog veel andere talen.

Legalisaties

In vele gevallen moet een vertaling niet enkel beëdigd, maar ook gelegaliseerd worden. Ook hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Voor een legalisatie moet de vertaling eerst afgedrukt en beëdigd worden en nadien opgestuurd worden naar de rechtbank. De voorzitter van de rechtbank zet er dan een stempel op, ter bevestiging dat de vertaling wel degelijk door een beëdigd vertaler is uitgevoerd. U leest het: deze procedure heeft heel wat voeten in de aarde.

Om onnodige kosten en vertraging te vermijden, doet u het best navraag bij de betrokken instantie. Zo bent u er zeker van dat legalisatie inderdaad nodig is.

Waarom kiezen voor Buro-T?

Soms moet je durven klein zijn. Daarmee bedoelen we dat we het graag overzichtelijk houden. U hebt één aanspreekpunt voor uw vertaal- en tolkopdrachten, die u begeleidt van offerte tot levering en opvolging.

Bij Buro-T staan professionaliteit en kwaliteit altijd voorop. Onze vertalers leveren u de benodigde vertaling op het afgesproken tijdstip. Vooraf heeft u met een vrijblijvende offerte altijd duidelijkheid over de kosten en levertijd.

Onze werkwijze in 3 eenvoudige stappen

1

Offerte aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend voor de vertaling van uw documenten of het vertolken van uw evenement. Wij maken een offerte op maat.

2

Vertaling geleverd

Wij leveren de benodigde vertaling of tolk(en) op het afgesproken tijdstip. Daarbij staan professionaliteit en kwaliteit altijd voorop.

3

Opvolging door Buro-T

Na levering nemen we contact op voor uw feedback. Zo kunnen we het de volgende keer nóg beter doen.

Bij ons geen “9 tot 5”

Zaken doen gebeurt niet enkel tijdens kantooruren. Daarom staan wij u ook buiten de reguliere tijden graag te woord.

Heeft uw vraag spoed? Bel ons dan op 0479 57 34 71 of 056 61 77 95. U kunt ons vanzelfsprekend ook een e-mail sturen: info@buro-t.be.

Buro-T: vertaalbureau met professionele tolken en vertalers

    Enkele van onze klanten