Veel klanten denken dat ze bij Buro-T enkel terechtkunnen voor tolken in de courante talen: Nederlands, Frans & Engels. Buro-T beschikt echter over een brede portefeuille aan tolken en kan u ook helpen bij “exotischere” vragen.

De afgelopen maanden hebben we weer een hele rits exotische tolken mogen leveren aan onze klanten. Tolken Pasjtoe en Indonesisch bijvoorbeeld. Maar ook Arabisch, Albanees en Pools. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan contacten vinden we vlot de geknipte tolk voor elke opdracht. Soms komt de aanvraag pas de dag voordien binnen. We hebben het liever dat de boekingen vroeger geplaatst worden, maar ook last-minute kunnen we u helpen.

Onze tolken gaan in heel uiteenlopende settings aan de slag: soms staan ze journalisten of onderzoekers bij tijdens een interview, andere momenten verzorgen ze levensreddende opleidingen in de bouw over veiligheid.

Plant u dus een opleiding of een interview? Hebt u een tolk nodig? Kijk dan niet verder dan in Waregem en contacteer ons op: toon@buro-t.be!