Van 24 tot 26 oktober 2022 brachten de Koning en de Koningin een staatsbezoek aan Litouwen. Ze werden vergezeld door ministers en minister-presidenten, alsook vertegenwoordigers van het bedrijfsleven. Onze landen werken al 100 jaar samen op verschillende vlakken en sinds het begin van dit jaar zijn er ook Belgische militairen gelegerd in het land.

Om dat bezoek extra bij te zetten, hebben de Belgische autoriteiten een aantal video’s laten maken met daarin bekende en minder bekende Belgen. Zo komt o.a. Kurt van Eeghem voorbij die z’n liefde voor Litouwen niet onder stoelen of banken steekt en al meerdere boeken gewijd heeft aan het land. Voor de vertaling van deze video’s kwam men al snel uit bij Buro-T uit Waregem. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers en tolken, binnen BelgiĆ« maar ook ver daarbuiten, was het een koud kunstje voor ons om deze video’s te vertalen. Zelfs de korte deadline (minder dan 24u) was geen probleem.

Verwacht uw bedrijf binnenkort buitenlands bezoek? Wil u nog snel een brochure laten vertalen? Aarzel niet en neem contact op met Buro-T op toon@buro-t.be of 056/61.77.95.