U weet dat wij van Buro-T altijd onze klanten van dienst zijn, waar ze ook vergaderen. Als we hiervoor naar een unieke locatie kunnen aan de Belgische kust en dan ook nog eens mogen samenwerken met een vernieuwend en professioneel bedrijf, kunnen we ons geluk niet op!

Onlangs werden we door de sympathieke mensen van Green Made Weddings gevraagd voor een heel bijzonder event op een heel bijzondere locatie. Een huwelijk met internationale gasten op een toplocatie aan de Belgische kust, met zicht op zee. Net zoals elke tolkopdracht staat of valt het succes met een zorgvuldige planning en duidelijke afspraken. Het is van vitaal belang om vooraf te communiceren met alle betrokken partijen, inclusief de tolken, om de exacte locatie, het tijdschema en de talencombinaties vast te stellen. Een gedegen voorbereiding legt de basis voor een vlotte en succesvolle tolkopdracht, waarbij elke stap van tevoren wordt doordacht en gepland. Ook het uitwisselen van teksten was in dit geval een grote hulp.

Bij elke opdracht is punctualiteit cruciaal. Het stelt tolken in staat om voldoende tijd te hebben voor technische tests en het instellen van de benodigde apparatuur, zoals tolkencabines en headsets. In dit geval hebben we in gezamenlijk overleg besloten dat we een mobiele oplossing zouden gebruiken voor het tolken. Door ervoor te zorgen dat alle technische aspecten soepel verlopen en eventuele problemen voor aanvang op te lossen, kan de tolkopdracht zonder onderbrekingen of vertragingen plaatsvinden.

Dankzij onze zorgvuldige planning en voorbereiding is deze tolkopdracht een groot succes geworden. De anderstalige deelnemers konden de ceremonie perfect volgen, de tolk kon naadloos communiceren tussen verschillende talen, waardoor de deelnemers zich volledig betrokken voelden bij de ceremonie. Deze tevredenheid van alle betrokkenen, van organisatoren tot deelnemers, is de ultieme beloning voor de inspanningen van de tolken en benadrukt het belang van een grondige voorbereiding bij het tolken. En het mooie uitzicht op zee is een schitterende bonus natuurlijk!

Bent u nog op zoek naar een tolk voor uw event? Neem dan vandaag nog contact op met ons!