Beëdigde vertalingen blijven een zaak van mensen.

Ook al verlopen de meeste contacten per e-mail, veel mensen hechten belang aan een persoonlijke aanpak. Ze willen zelf komen toelichten waarom ze hun vertalingen nodig hebben. Of ze vragen advies over welke documenten wel of niet vertaald moeten worden. Of ze willen een woordje uitleg over de procedure voor het legaliseren van documenten of verkrijgen van een apostille.

Sinds de coronacrisis is het echter lastig om dat persoonlijk contact op kantoor toe te laten. Door de regels over social distancing, mondmaskers en bubbels was het lange tijd fysiek niet mogelijk om naar kantoor te komen. Daar heeft Buro-T nu een oplossing voor gevonden in de vorm van een buitenkantoor. In ons buitenkantoor beschikken we over dezelfde faciliteiten als binnen: snel internet, een projectiewand, enz. Zo kunnen we vrijuit overleggen met onze klanten, zonder te hoeven vrezen voor besmettingen. Is het buiten te koud of te nat? Dan kunnen we gewoon binnen zitten, met de schuifdeuren open.

U leest het, bij Buro-T is geen moeite te groot om het persoonlijk contact met onze klanten te behouden. Maak dus snel een afspraak om uw dossier te bespreken op 0479/57.34.71 of toon@buro-t.be. Verkiest u toch een virtueel overleg? Ook dat is natuurlijk geen probleem.