Amerikaans President Joe Biden komt (toch een beetje) naar Waregem!

We bekennen maar onmiddellijk kleur, beste lezer, het wordt niet zoals in 2014 toen Barack Obama op bezoek kwam naar Waregem om er de Amerikaanse Militaire Begraafplaats te bezoeken. Het zag er nog even naar uit dat Toon Gevaert mocht tolken voor onze Burgemeester, Kurt Vanryckeghem, maar helaas, deze unieke kans was hem niet gegund. Maar toch heeft ook dit historische bezoek in juni 2021 van Joe Biden een link met Waregem. Heel wat van de speeches die Joe Biden deze week te horen krijgt, zijn immers vertaald door Buro-T uit Waregem.

Dat zit namelijk zo: Buro-T is het vaste aanspreekpunt voor de vertaaldienst van de FOD Kanselarij. Deze FOD ondersteunt de Eerste Minister in al zijn activiteiten. Vertalingen maken van speeches of tussenkomsten is daar een belangrijk onderdeel van. Zo hebben we op zondag de toespraak vertaald die Premier De Croo zal brengen op het Brussels Forum. Later deze week staan nog andere ontmoetingen tussen beide staatshoofden gepland, onder andere tijdens de NAVO-top.

Waarom Buro-T?

Wel, omdat wij absolute flexibiliteit bieden. Door gebruik te maken van de nieuwste communicatiemiddelen kan Buro-T snel de juiste vertaler koppelen aan een project. Hierdoor kunnen we (zelfs op zondag) snel schakelen en binnen de gewenste deadline een topresultaat afleveren. En niet enkel Joe Biden doet er zijn voordeel mee. De afgelopen weken hebben we een bedrijf uit de nood geholpen wiens rollend materieel vast zat in het buitenland omdat de statuten niet vertaald waren of een particulier geholpen met de vertaling en legalisatie van haar geboorteakte om te kunnen emigreren. U leest het, bij ons is vertalen geen 9 to 5!  Hebt u een dringend project (en dat hoeft heus niet voor de Amerikaanse President te zijn), contacteer ons dan gerust en we zullen u met veel plezier helpen. Bel ons dus op 0479 57 34 71 of stuur een mail naar toon@buro-t.be.