Als vertaalbureau uit Waregem bieden we professionele vertalingen aan van documenten (online of offline), maar ook van audio, video en websites. De teksten kunnen variƫren van technische handleidingen en juridische contracten tot marketingteksten en interviews.

Buro-T werkt met een groot team van vertalers met verschillende talen en specialisaties. Al onze vertalers zijn gekwalificeerd en ervaren in het vertalen van teksten in hun vakgebied.

Naast vertalingen bieden we ook extra diensten zoals redigeren, proofreading, en lokalisatie. Redigeren is het verbeteren van de grammatica, spelling en stijl van een vertaling. Proofreading is het controleren van de vertaling op fouten. Lokalisatie is het aanpassen van een vertaling aan de culturele en taalgebruik van een specifieke regio of markt.

Waarom werken met Buro-T? We zetten de voordelen even op een rijtje:

  1. Professionele kwaliteit: Als vertaalbureau beschikken we over een lange lijst met professionele vertalers met de juiste vaardigheden en ervaring om uw documenten nauwkeurig en vlot te vertalen.
  2. Specialisatie: We richten ons op specifieke vakgebieden, zoals techniek, juridisch en medisch, waardoor we in staat zijn om zeer gespecialiseerde teksten correct te vertalen.
  3. Snelheid: We beschikken over een groot team van vertalers waardoor we in staat zijn om grote volumes tekst snel te vertalen.
  4. Kwaliteitscontrole: Dankzij onze een interne kwaliteitscontrole kunnen we de kwaliteit van uw vertalingen waarborgen.
  5. Projectmanagement: Hebt u regelmatig vertalingen nodig? Wilt u dezelfde tekst in meerdere talen laten vertalen? Als vertaalbureau kunnen we u helpen met het beheer van uw vertaalprojecten. Dit omvat het coƶrdineren van de vertalers, het bewaken van de deadlines en het verzenden van de afgewerkte teksten.

U ziet het, er zijn vele redenen om voor ons te kiezen. Hebt u een vraag? Wil u een aantal documenten laten vertalen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via: toon@buro-t.be of 056/61.77.95.