Wij werken niet “van 9 tot 5” en daar zijn onze klanten maar wat blij mee!

Stel je voor: je organiseert een event waarop heel wat internationale klanten zijn uitgenodigd en de avond voordien blijkt dat je geen tolken hebt. Wat dan? Het overkwam een nieuwe klant van ons onlangs. Ze contacteerden ons om 20u op een woensdagavond, omdat hun tolk had afgebeld, zonder vermelding waarom. Dat is weinig professioneel natuurlijk en daarom raden we onze klanten steeds aan hun tolken te boeken via een betrouwbare partner. Overmacht of ziekte zijn immers altijd mogelijk, maar het is wel de taak van het bureau om tijdig een vervanger te sturen. Deze tolk had dit dus nagelaten en daarom zat de eindklant met de handen in het haar. Ze hadden immers had een prestigieuze zaal geboekt (het Afrikamuseum in Tervuren) met bijhorende catering. Meer dan 120 klanten uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk zouden de dag nadien luisteren naar Nederlandstalige presentaties van de verschillende directieleden. Vertaling naar het Frans was dan ook broodnodig voor de Franstalige gasten om de uiteenzettingen te kunnen volgen.

Ten einde raad kwam de klant via onze website met ons in contact: konden wij voor de dag erop nog 2 tolken + apparatuur regelen? Nog diezelfde avond zijn we de zoektocht gestart. Als tolkenbureau met meer dan 1.200 contacten in binnen- en buitenland zijn we immers bij uitstek geplaatst om tolken te vinden. En met resultaat: nog diezelfde avond hadden we een tolkenteam mét apparatuur geregeld voor de klant. Het resultaat: een vlekkeloos verlopen vergadering met meertalige ondersteuning voor alle deelnemers.

Conclusie: tolken zijn een essentieel onderdeel van elk meertalig evenement. Vermijd onnodige stress door een beroep te doen op een betrouwbaar tolkbureau, zoals Buro-T uit Waregem. Wij verzorgen de meertalige ondersteuning op uw evenement van A tot Z. Bel ons vandaag op 056/61.77.95!