Af en toe komt er een project voorbij waar we echt onze tanden kunnen inzetten. Het European Asbestos Forum in Brussel is er zo een. In deze post zetten we uiteen hoe we van dit event een succes hebben gemaakt.

Goede voorbereiding is de sleutel

Voordat het Forum plaatsvond op 1/12 zijn er maanden van voorbereiding en plaatsbezoeken aan voorafgegaan. Niks werd hierbij aan het toeval overgelaten: van de plaatsing van de cabines, tot de inhoud van de speeches, van een gedetailleerde bespreking van het programma tot het uitsturen van de presentaties. Alles kwam voorbij. Voor een conferentie met bijna 100 deelnemers uit meer dan 20 verschillende landen is dat geen overbodige luxe. De grondige voorbereiding leidde allemaal tot een schitterend resultaat. Een vlekkeloze tweedaagse conferentie met vertolking in het Frans, Engels & Russisch. Hieronder een aantal sfeerbeelden:

Buro-T leverde de tolken en cabines voor het European Asbestos Forum Buro-T leverde de tolken en cabines voor het European Asbestos Forum   Buro-T leverde de tolken en cabines voor het European Asbestos Forum

Podium, projectie & cabines

U ziet hierboven dat het resultaat er mag zijn. De klant vroeg ons om de projectie te verzorgen, alsook een podium dat in twee delen opgesplitst kon worden, naast de gebruikelijke ISO-gecertificeerde, geluidsdichte cabines. Buro-T zorgde dan ook voor een podiumbouwer, een bedrijf dat de video en projectie verzorgde en een verhuurder voor de cabines. Met gekwalificeerde technisch personeel en de nodige ervaring. Een kolfje naar onze hand met meer dan 20 jaar ervaring in de sector.

Tolken Frans, Russisch & Engels

De klant wilde enkel het neusje van de zalm voor hun event. Er verschenen immers hooggeplaatste gasten op het appel, zoals Vlaams Minister Zuhal Demir. Daarvoor zijn ze bij Buro-T aan het juiste adres. Uit ons netwerk van 1.200 tolken kozen wij de mensen met de juiste ervaring, zowel om de plenaire sessies te vertolken als de breakout-sessies. Zij slagen erin om de nuances en de complexe terminologie feilloos om te zetten voor de vele internationale gasten.

Hebt u ook een internationaal event? Bent u nog op zoek naar een partner die proactief meedenkt? Neem dan vandaag nog contact op met ons!